Efecte Pirotehnice

Realizam programe pirotehnice pentru diverse evenimente cum ar fi: nunti & botezuri, petreceri private si de firme, spectacole & festivaluri, prezentari de moda, concerte.

Programele contin si efectele pirotehnice pentru diferite momente ale evenimentului si il stabilim impreuna cu d-voastra in functie de eveniment si de buget .

Folosim produse cu efecte diversificate alese cu grija pentru fiecare eveniment oferindu-va de fiecare data un adevarat spectacol pirotehnic indiferent de ocazia la care doriti artificii: nunta sau botez, spectacol sau eveniment public, petrecere sau aniversare, eveniment privat sau de firma.

EFECTELE PIROTEHNICE DE INTERIOR & EXTERIOR

Sunt ideale pentru orice tip de evenimente, in momentele cheie ale acestuia, momente importante din timpul festivitatilor si dau un farmec aparte oricarui eveniment.


ARTIFICII TORT

Artificii jerbe pentru tort cu diferite inaltimi.


Artificii JERBE ARGINTII

Artificii de interior pentru dansul mirilor, pentru scena, ring de dans. Sunt artificii de sol pentru interior cu durata de 25 sec.si 3 metri inaltime. Se folosesc la valsul mirilor, taierea tortului, ringul de dans, artificii de scena, etc


Artificii VULCANI

Artificii de sol pentru exterior cu durata de 60 sec si 6 metri inaltime. Se folosesc la iesirea din biserica dupa cununie, la sosirea la restaurant si la nuntile ce au loc in aer liber, artificii pentru dansul mirilor, momentul taierii tortului , artificii de scena, etc.

Artificii CASCADE

Artificii de exterior ca o PERDEA DE FOC. Au o latime de 3metri si inaltime de 3,5 metri. Se folosesc in diferite momente ale evenimentului .

Înscrisuri / Inscriptionari Pirotehnice

Realizam scrisuri pirotehnice pentru toate evenimentele: nunti, petreceri privata si de firma, spectacole: Inimi si verigheta, Sigle Firme , Litere Si Cifre: CASA DE PIATRA, LA MULTI ANI 18, TE IUBESC,etc

Jerbe Cu Confetii Jerbe Cu Scantei Facle, Jeturi, Fumigene


Contactati-ne si vom face ca evenimentul d-voastra sa fie unul special !

 

S.C. EUROMERX PYROTECHNIC S.R.L.

Bucuresti , ROMANIA

Nr.Inreg.Reg.Com:  J40 / 9486 / 2011

C.U.I. RO 28957920

Mobil: 0744500329 

Fax: +40 21 7460096

e-mail: euromerx@artificii.ro