Despre noi

EUROMERX  - Prima firma privata de pirotehnie din Romania.Euromerx Pyrotechnic SRL este o firma autorizata conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

EUROMERX este prima firma privata de pirotehnie din România . Înca din 1991 realizam focuri de artificii din ce în ce mai impresionante, calitatea acestora crescând de la an la an.

Focurile de artificii au încântat întotdeauna ochii privitorilor si au marit numarul participantilor la diferite evenimente dând un caracter unic fiecarei ocazii , fie ea campanie electorala, spectacol, promotie, reclama, prezentare de moda, nunta, petrecere în familie sau de firma.

Oferim Focuri De Artificii Profesionale de diferite intensitati si in functie de tipul evenimentului executate de un personal specializat si avand experienta in domeniul pirotehniei .

Efectele Pirotehnice De Interior & Exterior sunt ideale pentru orice tip de evenimente, in momentele cheie ale acestuia : artificii de sol interioare si exterioare, artificii de tort, artificii de scena, artificii cascade, vulcani si jerbe argintii, inscrisuri pirotehnice cu litere, cifre, inimi, sigle de companii in functie de evenimente, scri pirotehnic pentru nunta si aniversari.

Efectuam transporturi speciale adr : transport munitie, transport explozivi, transport artificii, transport produse pirotehnice, transport explozibili, transport special cu autovehicul special ADR .

Atat decoratiunile, cat si efectele pirotehnice pot face ca rezultatul unui eveniment sa fie cel scontat, adica de a asigura succesul evenimentului respectiv, fie ca este spectacol, promotie, deschidere, petrecere, aniversare sau nunta.

Preturile pentru serviciile pe care le oferim se negociaza pentru fiecare eveniment in parte, iar programul se stabileste de comun acord cu beneficiarul.


Experienta acumulata , profesionalismul echipei, calitatea serviciilor si produselor sunt atu-urile care ne recomanda.

Contactati-ne si vom face ca evenimentul d-voastra sa fie unul special !

 

S.C. EUROMERX PYROTECHNIC S.R.L.

Bucuresti , ROMANIA

Nr.Inreg.Reg.Com:  J40 / 9486 / 2011

C.U.I. RO 28957920

Mobil: 0744500329 

Fax: +40 21 7460096

e-mail: euromerx@artificii.ro


Pentru  Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP puteti trimite cererile pe mail euromerx@artificii.ro sau FAX 021.746.00.96

Date identificare in platforma SEAP: SC EUROMERX PYROTECHNIC S.R.L.

Telefon - 0744.500.329